Sorbet Bananowo-Truskawkowo-Limonkowy

Sorbet Bananowo-Truskawkowo-Limonkowy
Sorbet bananowo-truskawkowo-Limonkowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 39 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz banany, limonki, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sorbet Truskawkowo-Miętowy Limonkowy, Sorbet Truskawkowo-Bananowy, oraz Sorbet Papajowo-Limonkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Mieszamy do uzyskania konsystencji lodów. Podzielić na 4 miski i podawać, posypane dodatkowymi truskawkami lub bitą śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn