Sorbet Arbuzowy
Sorbet arbuzowy może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten deser ma 459 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $1.22 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, arbuza, grenadynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Z łyżką wynik 27%, to danie nie jest takie super. Sorbet Arbuzowy, Sorbet Arbuzowy, oraz Sorbet Arbuzowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondelku zagotuj cukier, syrop, sok z cytryny, grenadynę i liście mięty, rozpuszczając granulki cukru.
Odetnij skórkę z arbuza i pokrój na kawałki. Zmiksuj połowę posiekanego arbuza w blenderze. Przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do dużej szklanej miski. Powtórz z pozostałym arbuzem.
Dodaj lekko schłodzoną mieszankę syropu i dobrze wymieszaj, aby dodać.
Umieść sorbet w 2-litrowym plastikowym pojemniku i zamrażaj przez 3 do 4 godzin.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Sorbet w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.