Sorbet Arbuzowy
Sorbet arbuzowy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten przepis służy 2. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, arbuz, sok z 1 cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sorbet Arbuzowy, Sorbet Arbuzowy, oraz Sorbet Arbuzowy.
Instrukcje
Praca w partiach, jeśli to konieczne, połączyć arbuza i cukru w misce pracy robota i procesu, aż gładka, o 1 minutę.
Wlać purée przez sitko do hermetycznego pojemnika; powinieneś mieć 1 litr przecieru. Wymieszać i sok z cytryny do smaku, 1 łyżeczka na raz (patrz uwaga powyżej). Wymieszać z alkoholem, a następnie sól do smaku, wystarczy wydobyć naturalny smak arbuza i przenieść do lodówki, aby schłodzić do bardzo zimnego, 2 do 3 godzin.
Ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta. Opcjonalnie: w ostatniej chwili ubijania dodaj stalówki kakao.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i schłodzić przez 2 do 3 godzin w zamrażarce do uzyskania jędrności.
Odstawić na blacie 10 minut przed podaniem, aby zmiękczyć.