Sorbet ananasowo-bazyliowy
Sorbet ananasowo-bazyliowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści bazylii, ananasa, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażony ananas z anyżem ananasowym Sorbet, Sorbet Ananasowy, oraz Sorbet Ananasowo-Rumowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować ananas, cukier, sok ananasowy i bazylia w blenderze, aż będzie gładka; schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Umieścić mieszaninę w maszynie do lodów i wymieszać zgodnie z instrukcjami producenta; wlać do hermetycznego pojemnika i zamrozić 8 godzin lub przez noc.