Sorbet żurawinowo-pomarańczowy z nasionami kopru włoskiego

Sorbet żurawinowo-pomarańczowy z nasionami kopru włoskiego
Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 941 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli 4,93 zł za porcję spada twój budżet, Sorbet żurawinowo-pomarańczowy z nasionami kopru włoskiego może być świetnym bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku pomarańczowego, żurawiny, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chutney żurawinowo-pomarańczowy z kminkiem, koprem i gorczycą, Koper Włoski Sos Żurawinowy Pomarańczowy, oraz Sos Żurawinowy Z Pestkami Pomarańczy I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia26
Magazyn