Sopressata-Chleb Piwny Asiago

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba piwnego Sopressata-Asiago. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 16. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka cukru, mąki, piwa typu lager i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Chleb Czosnkowy Asiago dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i zieloną cebulę na patelnię; gotować 10 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pieprzem i czosnkiem; gotować 1 minutę.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszankę cebuli, ser, i piwo do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne. Wymieszaj salami Sopressata na ciasto.
Łyżka ciasto do 9 x 5 cali bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Mżawka 1 łyżka masła na ciasto.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.
Pozostałą 1 łyżkę masła skropić na cieście.
Piec dodatkowe 25 minut lub aż głęboki złoty kolor i Drewniany pick wstawiony do środka wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.