Soppressata-Wieprzowina Owinięta
Soppressata-zawinięta wieprzowina wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 2,93 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 581 kalorii, 44g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz gałązki rozmarynu, sól i pieprz, soppressata i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Soppressata Pizza, Pizze Soppressata, oraz Paluszki Serowe Soppressata.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wino z oliwą z oliwek.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Odcedzić wieprzowinę i wyrzucić marynatę. Lekko doprawić wieprzowinę solą i obficie doprawić pieprzem. Nakładać 2 plastry soppressata na powierzchni roboczej; umieścić długość wieprzowiny w centrum i zwinąć go w soppressata. Powtórz z pozostałymi soppressata i wieprzowiną.
Pasek 2 cale liści z grubego końca gałęzi rozmarynu. Używając ostrego noża do parkowania, zmniejsz końce do punktów. Nawleczyć 2 kliny cebuli na każdą gałązkę, a następnie 1 wiązkę wieprzową; powt. 2 razy.
Rozpal grilla. Lekko posmaruj ruszt olejem roślinnym. Grillować szaszłyki na średnim ogniu, obracając aż wieprzowina i cebula są gotowane przez i soppressata jest chrupiące, o 12 protokół.
Dodać do przodu: wiązki wieprzowe mogą być montowane wcześniej w ciągu dnia i schłodzone przed grillowaniem.
Rekomendacja wina: pikantna soppressata sugeruje miękką, wytrawną czerwień z dymnymi podtekstami i przyprawą do dopasowania. Rozważmy Vigna Nirane Dolcetto d 'Alba z 1999 roku lub Giacomo Conterno Dolcetto d' Alba z 1999 roku.