Soppressata Panini Z Mozzarellą I Pesto Przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Soppressata Panini z Mozzarellan i Pesto przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 30g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pesto bazyliowego, Bochenek ciabatta, salami Genua i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mozzarella Pesto Panini, Pesto, Mozzarellan i Panini pomidorowe, oraz Penne Z Pomidorami, Soppressatanem I Pokrojoną W Kostkę Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać prasę panini do średnio-wysokiej temperatury.Dla każdej kanapki: podziel porcję ciabatta, aby utworzyć górną i dolną połówkę.
Rozłóż pesto w każdej połowie chleba. Na dolnej pół warstwy na ser i soppressata. Zamknij kanapkę górną połówką ciabatty.Grill dwa panini na raz, z pokrywką zamkniętą, aż ser topi się i ciabatta jest tosty, 5 do 7 minut.Wypróbuj te przepisy panini Na Food Republic: Bacon Crab Melt Panini Recipe Chicken Cordon Bleu Recipe, że po prostu trzeba zrobić
Przepis Na Panini Z Indyka Kubańskiego