Sopa de Patacón (smażona zielona zupa Babeczkowa)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Sopa de Patacón (smażona zielona zupa babka). Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 437 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, zmielony achiote, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa z babki (Sopa de Plátano), Zupa z babki (Sopa de Platanos), oraz Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano) dla podobnych receptur.
Instrukcje
jedz olej na średnim ogniu w dużym garnku, dodaj cebulę, czosnek, szalotki, paprykę, kminek i achiote. Gotować przez około 5 minut, często mieszając.
Dodać bulion wołowy do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 20 minut.
Dodać patakony i gotować na małym ogniu przez około 10-15 minut, należy bardzo uważać, aby nie mieszać zupy, aby uniknąć złamania patakony.
Na wierzch posypać kolendrą i podawać na ciepło.