Sopa de Orejas (Kolumbijska zupa z placków ryżowych)
Sopa de Orejas (Kolumbijska zupa z placków ryżowych) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 250 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz achiote, mielony kminek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sopa de Torrejas (Kolumbijska zupa z wołowiny i placków), Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), oraz Sopa de Albóndigas (Kolumbijska zupa z klopsików).
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym garnku, dodać cebulę, szalotki, kminek czosnkowy, achiote, kolendra, sól i pieprz.
Umieść ryż w robocie kuchennym i przetwarzaj przez około 2 minuty.
Dobrze wymieszać, ryż, mleko, jajka, Sazon goya, kminek, sól i pieprz w średniej misce.
Wlać olej na głębokość 2 cali na patelni. Wrzucić mieszaninę ryżu przez łyżki do gorącego oleju. Gotować 2 do 4 protokół, lub do złotego, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Odstawić.
Dodać placki do zupy i gotować przez 12 minut więcej.
Dodać świeżą kolendrę i podawać na ciepło z ryżem i awokado na boku.