Sopa de Carantantas (zupa z placków kukurydzianych)

Sopa de Carantantas (zupa z placków kukurydzianych) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. To danie główne ma 451 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 116 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz SOS aliños, ziemniaki, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sopa de Orejas (Kolumbijska zupa z placków ryżowych), Sopa de Torrejas (Kolumbijska zupa z wołowiny i placków), oraz Zupa Kukurydziana (Sopa De Elote) dla podobnych receptur.
Instrukcje
o zrobić carantantas, dodać gorącą wodę do miski, dodać sól i olej i dobrze wymieszać.
Dodać mąkę kukurydzianą do wody i wymieszać drewnianą łyżką. Uformuj miskę z ciastem za pomocą rąk.
Pozostaw na około 15 do 20 minut.Oddzielić małe porcje ciasta, około 1 1/2 łyżki każda, i uformować każdą porcję w kulkę, tocząc się między dłońmi.
Umieść kości wołowe w dużym garnku z wodą i aliños. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Dodaj ziemniaki i hogao. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 25 do 30 minut więcej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodaj smażone carantantas.
Posypać posiekaną kolendrą i podawać na ciepło.