Sopa de Avena (zupa owsiana)

Sopa de Avena (zupa owsiana)
Sopa de Avena (zupa owsiana) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 97 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, groszek, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj NAPÓJ AVENA (AVENA COLOMBIANA), Zupa czosnkowa (Sopa de Ajo), oraz Sopa De Calabacitas (zupa z cukinii) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę, czosnek i cebulę umieścić w blenderze z 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść wszystkie składniki w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu.Reduce to medium-low heat and gotuj na wolnym ogniu przez około 20 do 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać kolendrę i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn