Somerset gulasz z Cheddar & natka pietruszki mash

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy na przepis pole, Somerset gulasz z Cheddar & pietruszka mash może być przepis, który należy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 980 kalorii, 35g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 573 fanów. Mieszanka pora, masło fasolowe, Cheddar & natka pietruszki mash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Stek i gulasz Guinnessa z irlandzkim białym cheddarem kalafior Mash, Marchew, Por i natka pietruszki, oraz Krewetki Z Korzeniem Pietruszki I Zacierem Ziemniaczanym.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebulę, czosnek, marchewkę i Por do miękkości, ale nie zabarwiony.
Dodaj pomidor czysty, posiekane pomidory, fasolkę maślaną, fasolkę flageolet, cydr, bulion i tymianek i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut, aż gulasz zgęstnieje i warzywa będą miękkie.
W międzyczasie, jeśli dodasz kiełbasę do dowolnej porcji, pokrój każdą kiełbasę na 3-4 kawałki.
Rozgrzać oliwę na patelni i smażyć kawałki przez 5 minut, następnie wymieszać odpowiednie porcje gulaszu i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez pozostały czas gotowania.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Pendulum Cabernet Sauvignon. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Pendulum Cabernet Sauvignon]()
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018wytrawne aromaty czarnego pieprzu, zwęglonego dębu i ciemnych jagód wprowadzają na podniebieniu nuty van cherry, czerwonego jabłka i słodkiego świeżego tytoniu. Średnio mocny i zrównoważony z elastyczną strukturą taninową.Sparuj z grillowanymi mięsami, warzywami lub po prostu ciesz się przy szkle.Mieszanka: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec