Solony Karmelowy Chleb Bananowy

Solony Karmelowy Chleb Bananowy
Solony karmelowy chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz masło, banany, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Solony Karmelowo-Bananowy Budyń Chlebowy, Solone Karmelowe Makarony Bananowe, oraz Muffinki Solone Karmelowo-Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9x5-calowy bochenek patelni z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli; odstawić. W dużej misce, beat 1/2 Puchar masła i 1 Puchar brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając aż do połączenia. Beat wanilii i bananów, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, pokonując na niskiej prędkości tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 45 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 20 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi, aby poluzować Bochenek; usuń z patelni do stojaka chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
W małym rondlu podgrzać 2 łyżki masła i 1/4 szklanki brązowego cukru do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wyjąć z ognia; wymieszać z cukrem pudrem i 1/4 łyżeczki soli. Natychmiast mżnij nad bochenkiem (glazura szybko stwardnieje).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn