Solony Karmel - Precel Thumbprzypisy
Solony Karmel - Precel Thumbprints jest Wegetariańskie deser. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brązowy Masło Solony Karmel Precel Kciuki, Solone Karmelowe Czekoladowe Odciski Kciuków, oraz Solone Karmelowe Czekoladowe Odciski Kciuków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść precle 1/4 szklanki w zamykanej plastikowej torbie i zmiażdż na grube okruchy wałkiem do ciasta.
Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 5 protokół.
Ubić żółtka, miód, wanilię i drobną sól w średniej misce, następnie dodać do mieszaniny masła i ubić aż włączone, skrobanie dół misce w razie potrzeby. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mąkę i okruchy precla i beat aż tylko połączone.
Włóż Pozostałe 1 1/4 szklanki precelków do zamykanej torby i zgrubnie zmiażdżyć wałkiem do ciasta; rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia. Upuść łyżki ciasta na wierzchu i zwiń w kulki, naciskając tak, aby precle przylegały. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Ułóż ciasteczka o 1 1/2 cala od siebie na przygotowanych blach do pieczenia; zrobić głębokie wcięcie w każdym kciukiem.
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż lekko złocisty, 15 do 18 minut. W razie potrzeby ponownie wciąć łyżeczkę.
Ostudzić 3 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Każde wgłębienie wypełnić dulce de leche i posypać solą morską.