Solony brzuszek wieprzowy z zielenią Porową
Solony brzuszek wieprzowy z zielenią Porową to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 9,22 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka suszonych na powietrzu Shin Tong Yan marki, chiles, części porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj ramen z brzuszka wieprzowego z zielenią wiosenną, Strona Główna Cured Lamb Belly Tacos, oraz Cytrusowy i solny utwardzony Gravlax dla podobnych receptur.