Solone Karmelowe Brownies
Solone karmelowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Mieszanka masła, mąki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Solone Karmelowe Brownies Vs Solone Karmelowe Brownies # LeftoversClub, Solone Karmelowe Brownies, oraz Solone Karmelowe Brownies.
Instrukcje
Uwaga: wielu zgłaszało problemy z żelatyną w sosie karmelowym. Z tego powodu zalecałbym albo pominięcie żelatyny, albo zmniejszenie jej ilości o sporo.Do ciastek: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Posmaruj 9-na-13-calową patelnię masłem lub pieczeniem spray.In wierzch podwójnego kotła na średnim ogniu, roztopić czekoladę i masło, mieszając, aż się stopi.
Dodać cukier i delikatnie mieszać, aż do połączenia.
Usunąć z heat.In oddzielną miskę, delikatnie ubić jajka.
Do masy czekoladowej dodać niewielką ilość jajek, mieszając natychmiast (ale delikatnie).
Mżawka w pozostałej części jaj, stale mieszając.
Dodać mąkę i wymieszać do połączenia.
Wlać ciasto do natłuszczonej patelni do pieczenia i rozprowadzić, aby wyrównać powierzchnię.
Piec przez 25 do 30 minut, następnie wyjąć z piekarnika, aby całkowicie ostygnąć na patelni.Do glazury karmelowej: w małym rondlu na małym ogniu, ciepły krem. Nie boil.In oddzielny wysoki rondel, połączyć cukier i wodę. Nie mieszać.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż mieszanina zmieni kolor bursztynowy - - - nie zbyt ciemny, ale zdecydowanie bursztynowy.
Polej karmelową glazurę na całkowicie schłodzone ciasteczka. Pozwól, aby ustawić całkowicie.
Pokroić w małe prostokąty i podawać.*** Wyłożenie patelni folią pozwoliłoby na wyciągnięcie ciastek z patelni po zestawach karmelowych. Następnie możesz użyć długiego, ząbkowanego noża i łatwiej pokroić.***