Solone Karmelowe Brownies
Solone karmelowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 415 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, czekolada, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Solone Karmelowe Brownies Vs Solone Karmelowe Brownies # LeftoversClub, solone karmelowe brownies, oraz Solone Karmelowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 9 x 12 x 1 1/2-calowa patelnia do pieczenia.
Roztopić masło, 8 uncji chipsów czekoladowych, i niesłodzone czekolady razem w średniej misce ustawić na gotującej się wodzie. Pozostawić do ostygnięcia na 15 minut. W dużej misce wymieszaj (Nie ubijaj) razem jajka, kawę, wanilię i cukier. Wymieszać mieszaninę czekolady z mieszaniną jaj i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej (patrz uwaga poniżej).
W średniej misce przesiać razem 1/2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli i dodać do mieszaniny czekolady. Wrzucić pozostałe 6 uncji chipsów czekoladowych i pozostałe 2 łyżki mąki w średniej misce i dodać je do mieszaniny czekolady.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 35 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Nie przesadzaj!
Gdy tylko ciasteczka wyjdą z piekarnika, umieść słoik z sosem karmelowym bez pokrywki w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj, aż będzie wylewany. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Karmel rozpuścić równomiernie na gorących ciastkach i posypać solą morską. Całkowicie ostudzić i pokroić na 12 sztabek.
Przepis od Barefoot Contessa niezawodny: przepisy, którym możesz zaufać. Copyright (c) 2012 by Ina Garten. W porozumieniu z Clarkson Potter, oddział Random House, Inc. dla magazynu Food Network