Solone garnki karmelowe de Crème

Solone garnki karmelowe de Crème
Solone garnki karmelowe de Crème to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka żółtek, sól morska płatki, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone garnki karmelowe de Crème, Solone garnki karmelowe de Creme, oraz Solone garnki karmelowe de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść osiem 1/2-cup (4-uncji) puchary żaroodporne, kubki budyniu, lub ramekins w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Ubij brązowy cukier i sól koszerną. Używając końcówki małego ostrego noża, zeskrobać nasiona wanilii z fasoli, dodać do mieszaniny masła i wrzucić fasolę. Mieszać przez około 5 minut, lub aż mieszanina ma konsystencję grubego piasku i nabiera orzechowego, karmelowego zapachu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i stopniowo ubijać śmietanę. Mieszanina będzie energicznie bąbelkować i będzie chwytać po dodaniu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Ubijać przez około 5 minut lub aż utwardzone kawałki cukru rozpuszczą się i mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W dużej misce wymieszaj żółtka, aby zmiksować. Stopniowo ubijaj ciepłą mieszankę karmelową. Przecedzić krem przez sito o drobnych oczkach do 4-szklankowej miarki płynu lub miski z wylewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wlać krem do kubków, dzieląc go równo. Przykryj patelnię folią aluminiową, pozostawiając jeden narożnik odkryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść patelnię w piekarniku i ostrożnie wlej do patelni wystarczającą ilość gorącej wody, aby dostać się do połowy boków filiżanek, a następnie przykryj otwarty róg folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Piec krem przez około 50 minut, lub do momentu, gdy są one po prostu ustawione na brzegach, ale nadal lekko Potrząsać, gdy kubki są delikatnie wstrząśnięte. (Bądź bardzo ostrożny, aby uniknąć pary podczas odkrywania patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Wyjąć kubki z patelni i przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia, około 1 godziny. Przykryj każdą filiżankę folią i przechowuj w lodówce do schłodzenia, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Posypać szczyptą soli morskiej na każdym garnku de crème i podawać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Pots de crème można przechowywać w lodówce do 2 dni.
2
Sole Wykończeniowe
3
Kucharze używają różnych soli do różnych celów. "Sole wykończeniowe" nie są do gotowania; raczej mają na celu smak i dodać trochę tekstury do jedzenia, gdy go serwujesz. Mam słabość do soli Maldon, wydobywanej z morza w pobliżu Essex w Wielkiej Brytanii. Ma nieskazitelny biały kolor i bardzo chrupiące płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn