Soliankan lub Rosyjska zupa wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pastę pomidorową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Rosyjskie Piroshki {z nadzieniem wołowym i ziemniaczanym}, Zupa Rosyjska, oraz Zupa Grochowa Po Rosyjsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby moczyć w 3/4 szklanki wody do miękkości, 20 do 30 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Roztopić połowę masła i podsmażyć cebulę, mięso, i ponownie nawodnione grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodać bulion i płyn z grzybów i doprowadzić do wrzenia. Dodać Garni bukiet wiążąc liście laurowe i pieprzu szczelnie w gazę. Obniżyć ogień i dodać Garni bukiet, ogórki kiszone, kapary i marynowane grzyby. Dusić 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Marynowane
Bouquet Garni
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
4
Roztopić pozostałe masło na patelni i gotować pomidory i koncentrat pomidorowy przez kilka minut, następnie dodać mąkę i saute przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj filiżankę zupy na patelni i dobrze wymieszać, a następnie powrót składniki patelni do garnka zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać oliwki, koperek, majeranek, czosnek, sok ogórkowy, i papryka. Wyregulować przyprawę zupy solą i pieprzem; dusić kolejne 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sok Z Ogórków
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Majeranek
Uncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®
Ciasto Kukurydziane
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Zdjąć garnek z ognia i usunąć bouquet garni. Wyreguluj przyprawy i podawaj ze śmietaną i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji