Sole Meunière

Sole Meunière
Sole Meunière wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 339 kalorii, 1G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, skórkę z cytryny, wino takie jak sauvignon blanc i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sole Meunière, Sole Meunière, oraz Sole Meunière.

Instrukcje

1
Osusz rybę papierowymi ręcznikami. Obficie posolić i pieprzyć obie strony fileta, a następnie lekko odkurzyć wszystkie powierzchnie ryby mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Dodać 2 łyżki masła do patelni i podgrzewać na średnim ogniu, aż patelnia będzie gorąca i masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać podeszwę i smażyć z jednej strony, aż ugotuje się około połowy (ugotowana część będzie nieprzejrzysta, jeśli spojrzysz na stronę filetu). Ostrożnie obrócić za pomocą 2 szpatułek i smażyć do ugotowania through.To zrobić sos Meunire, przełożyć rybę na talerz, a następnie dodać szalotki do masła. Smażyć, aż szalotka będzie miękka i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Dodaj białe wino i gotuj, aż większość płynu zniknie. Zakończ SOS ubijając sok z cytryny i skórkę wraz z ostatnią łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Polać rybę sosem Meunire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Udekorować natką pietruszki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn