Sole meunière

Sole meunière
Jeśli masz w pobliżu 12 minut spędzić w kuchni, Sole meunière może być ogromny lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 289 kalorii, 1G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga gładzicy, mąki, oleju słonecznikowego i kapara. 84 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sole Meuniere, Sole Meunière, oraz Sole Meunière.

Instrukcje

1
Sprawdź rybę pod kątem małych kości i wyciągnij je pęsetą. W dużej płytkiej misce doprawić mąkę odrobiną soli i czarnego pieprzu. Rybę wrzucić do mąki, dobrze zalać i otrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać rybę i gotować, od strony skórki w dół, przez 2 min. Użyj plasterka ryby lub dużej szpatułki, aby obrócić, a następnie gotować drugą stronę przez 1-2 min, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Rybę wyjąć na rozgrzany talerz, a następnie doprawić. Wytrzyj patelnię papierem kuchennym. Odstawić patelnię do ognia, następnie dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ciepło, aż topi się i zaczyna się jasnobrązowy, a następnie wymieszać sok z cytryny i kapary, jeśli używasz. Zawirować na patelni przez kilka sekund, powrót ryby do patelni i łyżką na wszelkie soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Podeszwa świetnie współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn