Sola smażona na patelni z salsą ogórkowo-pomidorową
Sola smażona na patelni z ogórkiem i salsą pomidorową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 178 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotki, filety z soli, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Placki krabowe z salsą pomidorowo-ogórkową, Grillowana ryba z salsą ogórkowo-pomidorową, oraz Zupa ogórkowo-awokado z salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; wymieszać w 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać rybę 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 1 1/2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.