Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 5,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pomidor, ser ricotta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sola Pacyficzna z kaparami i szczypiorkiem, Podeszwa Z Krwistej Pomarańczy Beurre Blanc, oraz Petrale Sole Rolls Z Puree Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.