Sola Migdałowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Sole Almond. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1054 kalorii, 47g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 6,03 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, szalotkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sola Migdał + Maślanka Cytrynowo-Ziemniaczana, Migdał Szparagowy, oraz Brokuły Migdały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw dużą nieprzywierającą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać migdały i tosty na złoty kolor, o 5 do 7 protokół. Doprawić solą i odstawić.
Odstawić patelnię na średnie ciepło (jeśli masz 2 patelnie, możesz pracować jednocześnie w tym miejscu, tj. 2 filety na patelnię) i dodać do każdej patelni 2 łyżki oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu i doprawić solą i pieprzem, do smaku. W innym płytkim naczyniu ubijamy jajka z mlekiem i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Filety zagrzebać w przyprawionej mące, a następnie zanurzyć w mieszaninie jajecznej. Pozostawić część nadmiaru jajka do odsączenia, a następnie dodać je do gorącej patelni. Gotować 2 kawałki na raz. Smażyć przez 1 1/2 do 2 minut, a następnie ostrożnie obrócić rybę, aby ugotować drugą stronę. Filety polać sosem maślanym łyżką. Powtórz fastrygowanie, aby ryby pozostały wilgotne. Po ugotowaniu drugiej strony (około 30 sekund) ostrożnie wyjąć filety z patelni na talerz. Powtórz z pozostałymi 2 filetami i 2-licz olej i 1 łyżką masła. Gdy filety zostały usunięte patelni, dodać posiekane szalotki i delikatnie saute na małym ogniu, aż przezroczyste, o 1 minutę. Rozmaż patelnię białym winem i zakończ sokiem z cytryny. Zawirować w pozostałych 2 łyżkach masła.
Dodać natkę pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem. Aby podać, łyżkę sosu na wierzch filetów i obficie posypać prażonymi migdałami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio