Sok Jagodowo-Imbirowy
Sok jagodowo-imbirowy może być tylko bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.57 za porcję. Ten napój ma 152 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz skórkę z cytryny, sodę klubową, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy, Serce zdrowy i oczyszczający sok: burak marchew jabłko limonka pomarańcza sok imbirowy, oraz Sok bez sokowirówki: sok jabłkowo-marchewkowy z buraków imbirowych.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia; odstawić 15 minut.
Umieść patelnię w dużej lodowatej misce na 5 minut lub do ostygnięcia.
Wlać syrop przez sito do dzbana; wyrzucić ciała stałe.
Połowę borówek i startego imbiru umieścić w blenderze; proces 20 sekund lub aż będzie gładka.
Przecier z jagód wlać przez sito do dzbanka, naciskając tylną łyżką, aby usunąć jak najwięcej soku; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z mieszaniną syropu. Powtórz procedurę z pozostałymi jagodami i startym imbirem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Delikatnie wymieszać sodę klubową z mieszanką jagodową.
Podawać natychmiast nad lodem.
W razie potrzeby udekoruj skórką cytryny paskami lub plasterkami.