Sojowe Zioła Glazurowane Kurczak Satay

Sojowe Zioła Glazurowane Kurczak Satay
Soja zioło Glazed Chicken Satay może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Jeśli masz pod ręką zioła, sok z cytryny, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Glazurowany Kurczak Ziołowy, oraz Brzoskwiniowo-imbirowy Satay z piersi kaczki z grillowanymi brzoskwiniami.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie płyny z cukrem i jalapeno w robocie kuchennym lub blenderze i pulsuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj świeże zioła: kolendra, bazylia, mięta i pietruszka, a następnie pulsuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Uwaga kucharza: aby pulsować, blender należy włączyć, aby osiągnąć dużą prędkość, a następnie wyłączyć i włączyć 10 do 12 razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Na koniec dodaj czosnek i pulsuj, jak wyżej, jeszcze 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
SOS wyjąć z miksera do miski. Przykryj i pozostaw w lodówce na 24 godziny przed użyciem, jeśli to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
7
Aby satays, położyć kurczaka płasko i szaszłyk, w wzór tkania, a następnie płaszcz z 1/2 soi glazury ziołowej. Grilluj przez 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
8
Kurczaka wyjąć z grilla na półmisek i podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn