Soczysta kawa lody ciasto może być po prostu bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 24g tłuszczu i w sumie 539 kalorii. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka lodów waniliowych, orzechów pekan, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Z Lodami Kawowymi, Ciasto Z Lodami Kawowymi, oraz Winning Coffee Ice Cream Pie.
Instrukcje
1
Umieść białka w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Dodaj wanilię, krem z kamienia nazębnego i sól; ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż orzechy pekan.
Rozłóż bezę na dnie i po bokach natłuszczonego 9 cali. talerz do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec w temperaturze 250° przez 1 godzinę lub do jasnozłotego koloru. Wyłącz piekarnik; pozostaw skorupkę bezową w piekarniku na 1 godzinę. Ostudzić na ruszcie. Łyżka lodów w skorupce bezy. Przykryj i zamroź co najmniej 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wyjmij z zamrażarki 15 minut przed podaniem. W małym rondelku wymieszaj brązowy cukier, mleko, masło i sól. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 4-5 minut lub do momentu, gdy sos się zagotuje.
Lody Vanillan naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.