Soczyste Ciasto Jagodowe Perfekcja!
Soczyste Ciasto Jagodowe Perfekcja! może to tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka jagód, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, Soczysty jagodowy samo sosujący Pud", oraz Soczysty Cytrynowo-Jagodowy Tort Kawowy.
Instrukcje
Przesuń stojak na środek piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj okruchy gingersnap z jasnobrązowym cukrem i roztopionym masłem w misce, aż do całkowitego połączenia. Naciśnij mieszaninę na dnie i po bokach 9-calowego naczynia ciasto.
Piec skorupę na środkowej półce nagrzanego piekarnika tylko do Ustawienia, 3 do 4 minut. Zbyt długie pieczenie sprawi, że skorupa będzie trudna do przecięcia.
W rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż do gładkiego wymieszania; dodaj cukier i 1 1/2 szklanki jagód. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż sos jagodowy zgęstnieje, 1 do 2 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe 2 1/2 szklanki jagód i soku z cytryny.
Wlać nadzienie do skórki gingersnap i przechowywać w lodówce, aż schłodzone i zestaw, co najmniej 1 godzinę.