Soczyste Burgery Z Indyka
Przepis soczyste hamburgery z indyka jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.11 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mielonego indyka, pieprz cayenne, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj No Fail, Poważnie Pyszne I Soczyste Hamburgery Z Indyka, Soczyste burgery z indyka z Zacierem z awokado-kminkiem i kiełkami, oraz Soczyste burgery z indyka z Podsmażonymi pomidorami, bazylią i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników. Pokruszyć indyka na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na sześć 1/2 cala.- grube paszteciki.
Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Przygotować grill do pośredniego ogrzewania za pomocą patelni grillowej.
Umieść hamburgery na patelni i grilla, pokryte, na pośrednim średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr mięsny odczyta 165° i soki są czyste.
Posypać natką pietruszki.
Podawać na bułkach z sałatą i pomidorem.