Soczysta Zupa Z Ziemniaków, Pora I Boczku

Soczysta Zupa Z Ziemniaków, Pora I Boczku
Need a zupa bezglutenowa? Soczysta zupa z ziemniaków, pora i bekonu może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oscar mayer wybiera nieutwardzony bekon z indyka, papryka, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa z pora ziemniaczanego z boczkiem, Zupa Ziemniaczano-Porowa Z Boczkiem, oraz Zupa z porów, boczków i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub do momentu, gdy boczek będzie lekko rumiany, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
2
Tymczasem doprowadzić bulion do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać pory, ziemniaki i pieprz; dusić 10 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Zdjąć z ognia.
5
Rezerwa 1/4 szklanki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
6
Dodaj pozostały boczek i mleko do zupy; zmiksuj, w małych partiach, w blenderze na gładką masę; wlej do miski. Top z zarezerwowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn