Soczysta Wieprzowina Duszona

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soczystej duszonej wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 372 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi pietruszki, bulion wołowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Soczyste Grillowane Polędwiczki Wieprzowe, Soczyste Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Hickory, oraz Schab Wolnowarowy: Soczysta Kolacja.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi i dopraw solą i pieprzem.
W dużym holenderskim piecu, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu, i pracy w partiach brązowych mięsa ze wszystkich stron, aż powstanie złota skórka.
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Na patelni dodać cebulę, seler i marchew i potu, aż zmiękną, 5 do 7 protokół.
Dodać czosnek i pocić kolejne 2 minuty. Wymieszaj pastę pomidorową i gotuj przez 3 minuty, aby ugotować surowy smak i karmelizować.
Posypać mąką i gotować kolejne 2 protokół gotować off jego surowy smak.
Ubij Wino i zmniejsz je o połowę. Odstawić wieprzowinę do holenderskiego pieca, a następnie wymieszać bulion wołowy, łodygi pietruszki i liście laurowe.
Dodaj wodę, jeśli ciecz nie dotrze do górnej części wieprzowiny. Nie przykrywaj wieprzowiny płynem. Przykryć patelnię i umieścić ją w piekarniku do duszenia, aż mięso będzie przetargu widelec, o 3 godziny. Smak i doprawić więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby.
Przełożyć na półmisek i podawać.