Soczewica Z Kaparami, Orzechami Włoskimi, Olejem Z Orzechów Włoskich I Miętą
Soczewica z kaparami, orzechami włoskimi, olejem z orzechów włoskich i miętą to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 20g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Ten przepis od Dana Treat ma 1 fanów. Jeśli masz olej z orzechów włoskich, wywar warzywny, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ostra czerwona soczewica z kaparami i porzeczkami, Smażone figi i kapary z chrupiącą soczewicą, oraz Grillowany łosoś z anchois, kaparami i soczewicą.