Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Soccas z jarmuż i rodzynki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grecki jogurt, rodzynki, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Spróbuj Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą, Sałatka z jarmużu z jabłkami i złotymi rodzynkami, oraz Jarmuż Z Rodzynkami Wermutowymi I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do soków: w naczyniu wymieszać mąkę z ciecierzycy, 3/4 szklanki wody, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, kminek i kolendrę. W 10-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciecierzycy
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać 1/3 szklanki ciasta na patelnię. Przechyl patelnię, aby ciasto pokryło dno patelni. Gotować, aż spodnia krawędź zacznie się złocić, około 3 minut. Używając żaroodpornej silikonowej szpatułki, Odwróć socca i kontynuuj gotowanie z drugiej strony, aż do złotego, 3 protokół. Powtórzyć z pozostałym olejem i ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do Pieczenia
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Do napełniania: w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać fasolkę szparagową, seler, szalotka, sól i pieprz. Gotować przez 5 minut, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz