SoCal Veggie Burgers
SoCal Veggie Burgers to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 338 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, liście sałaty maślanej, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj SoCal Guacamole Burger, Burgery Wegetariańskie, oraz Burgery Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). Zrobić hummus: wir czosnek, tahini, olej, sok z cytryny, kminek, sól, i edamame w robocie kuchennym, aż w większości gładkie.
Zrobić slaw: w średniej misce, wrzucić marchew z sokiem z cytryny, sól, i pieprz; odstawić 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Posmaruj paszteciki warzywne olejem i grillem, obracając raz, aż pojawią się ślady grilla, około 6 minut.
Ułóż 1 liść sałaty na każdym z 4 talerzy. Top każdy z veggie burger patty i 2 łyżki. hummus. Podziel sałatę, pomidor, ogórek i kiełki między hamburgery i top każdy z innym liściem sałaty.
* Dostępne w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.