So-Prosta Sałatka Żelatynowa Żurawinowa
Tak prosta sałatka żelatynowa żurawinowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 111 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Mieszanka żelatyny, SOS żurawinowo-pomarańczowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosta Sałatka Z Limonki, Sałatka Żelatynowa Żurawinowo-Ananasowa, oraz Żelatyna Żurawinowa Forma Sałatkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko pędzel 6 1/2-cup pierścień formy lub 1 1/2-quart dekoracyjne miski z olejem roślinnym.
W dużej misce zalać żelatyną wrzącą wodą; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać w sosie żurawinowo-pomarańczowym. Złożyć maliny.
Wlać do formy lub miski. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Aby wyjąć sałatkę z formy pierścieniowej, zanurz formę w gorącej wodzie na 10 sekund.
Umieść talerz do góry nogami na pleśni; obróć płytę i formy, a następnie usuń formę. Sałatkę przechowywać w lodówce do momentu podania. Jeśli używasz dekoracyjne miski, nie unmold; miarka sałatka z miski służyć.