Snow on the Mountain Green Beans
Snow on the Mountain Green Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, sok z cytryny, sól morską i zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ośnieżony Deser Z Owoców Gór Skalistych, smoothie Zielona Góra, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować uncovered aż tylko miękkie, 3 do 4 protokół. W międzyczasie roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy fasola są prawie miękkie, odcedzić i dodać do patelni. Kontynuuj gotowanie fasolki szparagowej na maśle, aż będą miękkie, o 2 protokół więcej.
Fasolę doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Ułożyć na rozgrzanym naczyniu i posypać pokruszonym serem feta.