Snow Flake Cocoa
Snow Flake Cocoa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Jeśli masz laski cukierków, mleko, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Let-It-Snow Cocoa, Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego, oraz Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao.
Instrukcje
W wolnej kuchence wymieszać śmietanę do ubijania, mleko, waniliowe i chipsy z białej czekolady.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 2 do 2 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gorąca i roztopi się czekolada. Przed podaniem ponownie wymieszać.
Dekoruj bitą śmietaną i laskami cukierkowymi, według uznania.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry