Snickerdoodles I
Snickerdoodles może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 640 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sody oczyszczonej, krem z kamienia nazębnego, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Snickerdoodles, Snickerdoodles, oraz Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce, śmietany razem skrócenie i 1 1/2 szklanki cukru. Wymieszać z jajkami. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; mieszać do śmietany mieszaniny, aż dobrze wymieszane. W małej misce wymieszaj razem 2 łyżki cukru i cynamon.
Ciasto rozwałkować na kulki wielkości orzecha włoskiego, następnie rozwałkować kulki w cynamonie z cukrem.
Umieść je na nieprzygotowanym arkuszu ciastek, dwa cale od siebie.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Krawędzie powinny być lekko brązowe.
Wyjąć z arkuszy do ostygnięcia na stojakach z drutu.