Snickerdoodles
Snickerdoodles to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz sody oczyszczonej, krem z kamienia nazębnego, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 21 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Snickerdoodles, Snickerdoodles, oraz Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce, połączyć masło, skrócenie, 1 1/2 szklanki cukru i jajka i dokładnie wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy i dobrze połączone, 1 do 2 protokół. Mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól przesiać i wymieszać z mieszaniną skracającą.
W małej misce wymieszaj pozostałe 2 łyżki cukru z cynamonem.
Uformuj ciasto na 1 1/2-calowe kulki (1 łyżka stołowa na kulkę), a każdą kulkę rozwałkuj w cukrze cynamonowym. Ułóż kulki ciasta 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach cookie.
Piec dwa arkusze na raz, aż krawędzie ciastek są ustawione, ale centra są nadal miękkie, 8 do 10 minut, obracając arkusze w połowie.
Przenieś ciasteczka do stojaków z drutu w celu chłodzenia. Powtórz z pozostałymi kulkami ciasta. Przechowywać w szczelnym pojemniku.