Snickerdoodle babeczki z brązowym cukrem i cynamonem
Snickerdoodle Cupcakes z brązowym cukrem i cynamonem maślany krem może być tylko deserem, którego szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 258 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz mąkę uniwersalną, cynamon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj mini brown butter Funfetti babeczki + brązowy cukier buttercream {giveaway}, Babeczki Bananowe Z Brązowym Cukrem Z Masłem Awokado, oraz Czekoladowe babeczki piernikowe z brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewamy do 350° i liniujemy muffinki z babeczką liners.In średniej miski, przesiać obie mąki, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową i ustawić aside.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego, masło śmietankowe i cukier na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodawać jajka po kolei, aż dobrze się włączą. Pamiętaj, aby zatrzymać i zeskrobać boki miski w razie potrzeby.
Dodaj wanilię.Z mikserem na średnim poziomie, na przemian, dodając suchą mieszankę i mleko w 3 partiach, zaczynając od mąki, a kończąc na mące. Podziel ciasto równomiernie na wkładki do babeczek, wypełniając każdą dwie trzecie pełne.
Piec przez 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.Cool on wire rack.Babeczki można przechowywać do 2 dni w temperaturze pokojowej lub zamrażać do 2 miesięcy, w hermetycznych containers.In dużą miskę, za pomocą miksera elektrycznego z łopatką, ubijać masło przez 5-8 minut na średniej prędkości (ustawiam kuchnię
Mikser pomocy na prędkości 4). Masło stanie się blade i kremowe.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj na niskiej prędkości przez 1 minutę, a następnie na średniej prędkości przez 5 minut. Lukier będzie bardzo lekki i fluffy.To finish, miarka do worka ciasta wyposażonego w bardzo dużą gładką końcówkę (Ateco nr 809 lub Wilton nr 1a), lukier na każdej babeczce: trzymaj torebkę nad babeczką z końcówką tuż nad górą i ściśnij, aby utworzyć duży puff lukru, a następnie zwolnij nacisk i podciągnij, aby utworzyć szczyt.
Dekoruj posypką cynamonu.Babeczki najlepiej spożywać w dniu, w którym są matowe; przechowywać w temperaturze pokojowej, aż będą gotowe do podania.