Snappy Peas ' N ' Mushrooms
Snappy Peas ' N ' Mushrooms wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Za $1.15 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 41 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka masła, zielonej cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką ocena 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zgryźliwy groszek i marchewka, Zgryźliwa fasola i groszek z Pecorino, oraz Groch i grzyby.
Instrukcje
Umieść groszek i grzyby na kawałku dwuwarstwowej folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat).
Posyp cebulą i koperkiem; kropka z masłem. Złóż folię wokół mieszanki i szczelnie zamknij.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5 minut. Obróć; grilluj 5-8 minut dłużej lub do miękkości warzyw. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary. Dopraw solą i pieprzem.