Snapper z pikantną glazurą ananasową

Snapper z pikantną glazurą ananasową
Snapper z pikantną glazurą ananasową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,31 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka konserw ananasowych, ocet ryżowy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Red Snapper w / Pineapple Salsa, Pikantny Czerwony Snapper, oraz Pikantne Kanapki Snapper.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć konfitury, ocet, imbir, czosnek, 1/2 łyżeczka soli i cayenne; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Filety natrzeć olejem, posypać pozostałą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Broil 4-6 w. od ciepła przez 5 minut. Baste z połową glazury. Broil 5-7 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Baste z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn