Snapper Veracruz
Snapper Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, oliwki nadziewane pimento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Red Snapper Veracruz, Meksykański Czerwony Snapper Veracruz, oraz Nadziewane Snapper Veracruz.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj zieloną paprykę, cebulę i czosnek, i gotować, aż pieprz będzie miękki, o 5 protokół.
Wymieszać w białym pieprzu, cynamon, sok z limonki, oliwki, i chiles; gotować przez 2 Więcej minut, do mieszania smaków. Wymieszać pomidory i gotować, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść filety snapper w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Polać filety sosem pomidorowym i piec przez 10-15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Kapary wymieszać tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.