Snapper Gratin Supreme

Snapper Gratin Supreme
Snapper Gratin Supreme może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz bułkę tartą, pieprz, chablis i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony w maśle supreme z kurczaka z dzikimi grzybami i ziemniakami gratin, Zapiekanka z endywii belgijskiej z boczkiem (Gratin d ' Endives Ardennaise), oraz Cykoria Warzywna (Cykoria Liściasta, Cykoria Brukselska).

Instrukcje

1
Filety opłukać i osuszyć; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
2
Umieść w wysmarowanej 13 - x 9-x 2-calowym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połączyć Wino i wodę; polać filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
4
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odcedzić, wlewając ciecz do szklanej miary; niech ciała stałe osiadają. Rezerwa 1/2 szklanki przezroczystego płynu.
6
Grzyby Saute w 2 łyżki margaryny i 1 łyżka soku z cytryny 3 minut lub do miękkości. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Łyżka filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MargarynaMargaryna
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
SólSól
7
Podsmażyć seler, zieloną cebulę i pokruszony czerwony pieprz w 1/4 szklanki margaryny w rondlu na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Zielona CebulaZielona Cebula
MargarynaMargaryna
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodaj mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Dodać śmietanę do ubijania i 1/2 szklanki zastrzeżonego płynu; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
10
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki, biały pieprz, 1/2 łyżki soku z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Łyżka do warzyw i filetów; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól
11
Połączyć 2 łyżki margaryny i bułki tartej; posypać zapiekanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MargarynaMargaryna
12
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn