Snapper i Grouper Escabeche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 129g tłuszczu, oraz w sumie 1388 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki chili, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Snapper and Grouper Escabeche, Red Snapper Escabeche, oraz Pan Seared Red Snapper Escabeche są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść cytrynę w małej misce i kuchence mikrofalowej na kilka minut, aby uwolnić olejki eteryczne. Cytryna będzie gorąca pochodzących z kuchenki mikrofalowej, więc odstawić, aż będzie po prostu wystarczająco chłodny do obsługi.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim saute patelni, i podsmażyć czerwoną, żółtą i zieloną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj czerwoną cebulę i płatki chili i saute, aż zaczną mięknąć. W blenderze duszone pomidory, ocet balsamiczny i ostry sos. Pozostawiając uruchomiony blender wyciśnij sok z cytryny z mikrowfalowanej cytryny (po usunięciu nasion)przez otwór podający.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Pomidory Duszone
Płatki Czerwonej Papryki
Sok Z Cytryny
Ostry Sos
Cebula Czerwona
Cytryna
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przenieś tę mieszaninę na patelnię z papryką i cebulą i gotuj na średnim ogniu, pozwalając zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
6
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcjami producenta dla podobnych produktów spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
7
Połącz mąkę, sól, czarny pieprz i czosnek w proszku i pogłębiać Lucjan i grouper filety w tej mieszaninie, wytrząsając nadmiar. Smażyć rybę na złoty kolor i wyjąć na papierowe ręczniki, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Groupera
Czosnek W Proszku
Pieprz Czarny
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Mąka Uniwersalna
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
8
Ułóż rybę wzdłuż każdej strony długiego talerza i łyżkę escabeche na środku.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.