Snapper and Grouper Escabeche
Snapper i Grouper Escabeche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 129g tłuszczu, oraz w sumie 1388 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki chili, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Snapper and Grouper Escabeche, Red Snapper Escabeche, oraz Pan Seared Red Snapper Escabeche są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść cytrynę w małej misce i kuchence mikrofalowej na kilka minut, aby uwolnić olejki eteryczne. Cytryna będzie gorąca pochodzących z kuchenki mikrofalowej, więc odstawić, aż będzie po prostu wystarczająco chłodny do obsługi.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim saute patelni, i podsmażyć czerwoną, żółtą i zieloną paprykę.
Dodaj czerwoną cebulę i płatki chili i saute, aż zaczną mięknąć. W blenderze duszone pomidory, ocet balsamiczny i ostry sos. Pozostawiając uruchomiony blender wyciśnij sok z cytryny z mikrowfalowanej cytryny (po usunięciu nasion)przez otwór podający.
Przenieś tę mieszaninę na patelnię z papryką i cebulą i gotuj na średnim ogniu, pozwalając zmniejszyć o połowę.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcjami producenta dla podobnych produktów spożywczych.
Połącz mąkę, sól, czarny pieprz i czosnek w proszku i pogłębiać Lucjan i grouper filety w tej mieszaninie, wytrząsając nadmiar. Smażyć rybę na złoty kolor i wyjąć na papierowe ręczniki, aby osuszyć.
Ułóż rybę wzdłuż każdej strony długiego talerza i łyżkę escabeche na środku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.