Smoky Tomatillo Salsa
Smoky Tomatillo Salsan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów, zielonej cebuli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Smoky, Spicy Tomatillo Salsa Verde Aka Green Hell!, 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, oraz Grillowany pstrąg z sosem Tomatillo i sałatką ogórkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nawlecz ząbki czosnku na 6-calowy szaszłyk. Ułóż szaszłyk, papryka, i pomidory na ruszcie pokrytym natryskiem do gotowania; grill 8 minut lub aż poczerniały, obracając często.
Usuń nasiona z papryki jalapeo.
Połączyć czosnek, papryka, pomidory, cebula, i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.