Smoky Stove-Top Beans
Smoky piec-Top fasola może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 2 i kosztuje 61 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, gęsty i pikantny sos barbecue wędzony hickory, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smoky Stove-Top Beans, Piece - Top Dymiony Kurczak & Karczoch Dip, oraz Pieczona fasola.
Instrukcje
W rondlu 1-quart, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące.
Usuń boczek z rondla, pozostawiając kapiele na patelni. Paprykę ugotować w boczku, mieszając od czasu do czasu, aż stanie się miękka.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać z fasolą, pomidorem, sosem barbecue i boczkiem. Gotować do całkowitego ogrzania.