Smoky Pimiento Cheese Deviled Eggs

Smoky Pimiento Cheese Deviled Eggs
Smoky Pimiento Cheese Deviled Eggs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 749 kalorii, 45g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pieczoną paprykę, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pimiento Cheese Deviled Eggs, Pimiento & Cheese Deviled Eggs, oraz Smoky Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jajka w dużym rondlu ze stali nierdzewnej (nie nonstick).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia toczenia; gotować 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Drenaż.
4
Umieść jajka pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obierz pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
5
Jajka pokroić na pół wzdłuż; usunąć żółtka. Zarezerwuj 6 żółtek do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
6
Pozostałe 6 żółtek rozgnieść widelcem z majonezem. Wymieszać z serem i kolejne 3 składniki. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Białka JajBiałka Jaj
MajonezMajonez
SerSer
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Podawać z pożądanymi dodatkami.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn