Smoky Pecan Relish
Smoky Pecan Relish może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka octu winnego, ząbek czosnku, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Smażony Pomidorowy Smak, Smoky Pimento Relish, oraz Kanapki ze stekiem z polędwicy z smakiem dymu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące.
Paprykę osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połącz paprykę, pekan, olej i pozostałe składniki w robocie kuchennym. Impuls 8 do 10 razy lub do drobno posiekane (ale nie gładkie). Przykryć i schłodzić 2 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.
*1 łyżeczka. papryka zwykła z 1/2 łyżeczki. zmielony kminek może zostać zastąpiony.